Terassen & Opritten

Verzorgde tuinen met onze terrasaanleg

De ruimte rond uw woning en bedrijf mag u zeker niet vergeten wanneer uw gebouw aan de binnenzijde is afgewerkt. Ook de buitenomgeving is belangrijk en biedt een extra troef voor uw eigendom. Vraag daarom aan ons voor de terrasaanleg in Bornem en buurgemeenten.

Terrassen en opritten

Uw tuin zal er snel helemaal anders uitzien dankzij onze terrasaanleg. Wij leggen onder andere composiet en houten vloeren voor uw terras. Ook uw oprit leggen wij aan zodat u vlot uw garage of voordeur kan bereiken. Deze verhardingen worden tot in de puntjes afgewerkt en wij verzorgen in één moeite de grondwerken met containers. Vergeet ons ook niet om uw garage of achterbouw te laten bouwen.

Zwembaden

Ons bouw- en renovatiebedrijf is heel veelzijdig voor onze klanten in de regio Schelle en Bornem. Zo installeren wij eveneens uw eigen zwembad in de tuin. Met graafwerken op maat en het betonneren van de zwemkuip zal u vlug over een eigen zwemparadijs beschikken. Natuurlijke kleine vijvers aanleggen behoort eveneens tot ons takenpakket.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. 

Tuinwerken

Vertrouw zeker op onze groene vingers voor de aanleg van uw tuin. Het groenwerk met alle aanplanting doen wij volledig volgens uw wensen of tuinplan. Tot slot werken wij uw tuin af met stijlvolle omheiningen en een tuinpoort. Regel een afspraak met ons en u kan snel genieten van uw tuin.

Vraag een offerte

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!

Contact gegevens

Tel: +32 493 076 902
E-mail: reno.lauwersbvba@telenet.be
Btw: 0637889519
Adres: Larendries 48
2890 Sint-Amands

Copyright © 2018 Reno Lauwers | Designed by Skydoo