Nieuwbouw & Aanbouw

Reken op ons vakmanschap om een huis te bouwen

Heeft u bouwplannen in de omgeving van Bornem en Schelle? Maak dan eerst een afspraak met ons! Wij laten uw nieuwbouw of aanbouw vlot verlopen. Onze diensten zijn zowel beschikbaar voor particulieren als voor bedrijven.

Uitgebreid takenpakket

Een huis bouwen doet u niet iedere dag. Er komt veel bij kijken en daarom wil u een aannemer die u perfect door dit project begeleidt. Wij voeren volledig volgens schema en achtereenvolgens de besproken werken uit zodat de timing van uw woning niet in het gedrang komt. Vanuit onze zaak regelen wij onder andere:

Ondersteunde diensten

Voor uw nieuwbouw, aanbouw of andere renovatiewerken leveren wij ook diensten aan die u het werk helpen verlichten. Wanneer u bijvoorbeeld containers, een gevelstelling of een ladderlift wenst te huren, hoeft u enkel met ons contact op te nemen. Wij zorgen voor de plaatsing en het weer weghalen van de materialen. Een huisbouwenin Bornem en omgeving? Maak vandaag een afspraak met ons!

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. 

Vraag een offerte

Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!

Contact gegevens

Tel: +32 493 076 902
E-mail: reno.lauwersbvba@telenet.be
Btw: 0637889519
Adres: Larendries 48
2890 Sint-Amands

Copyright © 2018 Reno Lauwers | Designed by Skydoo