Dakwerken

Kies voor een dakwerker die van aanpakken weet

Voor een dakwerker in regio Bornem en Schelle hoeft u niet langer rond te horen. Met onze expertise zal uw dak er piekfijn uitzien. Wij leggen uw volledige dak met alle toebehoren en voorzien uiteraard de geschikte isolatie.

Algemene bouw en renovatiewerken | Antwerpen

Totaalproject

Wanneer wij aan uw dak beginnen, mag u ons voor het volledige werk vertrouwen. Wij bespreken alle mogelijkheden met u of met de projectontwikkelaar voor een vlotte samenwerking. Om goed van start te gaan, voeren wij als vakkundig dakwerker alle timmerwerken uit. Uw dak zal over een sterk skelet als basis beschikken. Na het aanbrengen van de dakbedekking staan wij garant voor een nauwkeurige afwerking met alle vormen van koper- en zinkwerken.

Platte en hellende daken

In Bornem en omstreken leggen wij zowel platte als hellende daken. Bij de hellende daken maken wij voornamelijk gebruik van pannen als dakbedekking. Voor de platte daken werken wij met EPDM roofing. Ook voor de aanleg van groendaken moet u bij ons zijn.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. 

Algemene bouw en renovatiewerken | Antwerpen
Duurzaam

Naast onze klantvriendelijke service willen wij dat u voor tientallen jaren van uw energievriendelijk dak kan genieten. Daarom isoleren wij hellende daken aan de buitenzijde met de purplaten van Isoterm. Platte daken krijgen ook al onze aandacht door het aanbrengen van een dampscherm, isolatie en onderlaag. Daken leggen of vernieuwen? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!

Vraag een offerte

 Daken leggen of vernieuwen? Contacteer ons vandaag nog voor een afspraak!

Contact gegevens

Tel: +32 493 076 902
E-mail: reno.lauwersbvba@telenet.be
Btw: 0637889519
Adres: Larendries 48
2890 Sint-Amands

Copyright © 2018 Reno Lauwers | Designed by Skydoo